ISO/TR 23750:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٥ أغسطس ٢٠٢١

Cosmetics — Answers to frequently asked questions on ingredients and product characterization according to ISO 16128-1 and ISO 16128-2

ملفات الوثيقة ISO/TR 23750:2021

الإنجليزية 17 صفحات
الإصدار الحالي
45.1 BHD

مجال الوثيقة ISO/TR 23750:2021

This document provides answers to questions which can arise when calculating indexes and contents according to ISO 16128-1 and ISO 16128-2.

It clarifies conditions on process, solvents and carbon sources to qualify ingredients regarding the ISO 16128 series. Detailed examples, explaining how to use the ISO 16128 series are also provided.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 19881:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Gaseous hydrogen — Land vehicle fuel containers
ISO 19396-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Determination of pH value — Part 2: pH sensors with ISFET technology
ISO 13503-8:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Completion fluids and materials — Part 8: Measurement of properties of coated proppants used in hydraulic fracturing
ISO 13400-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Road vehicles — Diagnostic communication over Internet Protocol (DoIP) — Part 2: Transport protocol and network layer services